Kontakt


Izdelajte si svoje BaZi poročilo

Omogoča nam prepoznati svoje resnično poslanstvo, ki je v skladu z našo resnično naravo in s tem optimalno uporabo naših talentov in maksimalno izrabo naših potencialov. Na ta način si namreč najlažje zagotovimo pot do uspeha.

Primeren je za osebno izbiro kariere, kadrovsko odločanje, usmerjanje ali lažje odločanje o smeri izobraževanja in študija, boljšem razumevanju obnašanja naših otrok, partnerjev, sodelavcev in celo konkurentov. Podrobna analiza je sestavljena iz treh korakov in sicer:
- Kdo sem
- Kako se soočam s svetom
- Kakšna je moja vloga

Poročilo je v angleškem jeziku in obsega približno 50 strani. V kolikor želite dodatna pojasnila poročila se lahko odločite za osebni posvet, po dogovoru pa je možna tudi izdelava poročila v slovenskem jeziku.
Dodatne informacije

 

Izdelajte BaZi poročilo za svoje bližnje

BaZi poročilo je lahko lepo darilo vašim družinskim članom ali prijateljem. Pomagali jim boste spoznati njihove talente, pomagali izrabiti njihove potenciale ter omogočili lažjo izbiro v karieri ali zasebnem življenju.
Dodatne informacije

 

Izdelajte BaZi poročilo za sodelavce

V kadrovanju ima BaZi profiling prednost pred zahodnimi metodami v tem, da je relativno varna metoda, ki zagotavlja zanesljive rezultate brez sodelovanja kandidata in le na podlagi njegovih rojstnih podatkov.
Dodatne informacije

 

Za dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko e-pošte

tonkabo@gmail.com